Tammikuu

Joululoma meni vauhdilla. Oli ihana nähdä kavereita ja perhettä, mutta nyt oli kiva palata reenien pariin, ja jännäämään päästäänkö Fort Lauderdale majorin karsintoihin! Eka world tourin osakilpailu. Wau. Vielä jonkun aikaa sitten oli niin siistiä kun päästiin cev satelliitin (euroopan tourin) karsinnoista sisään. Se tapahtui niin vähän aikaa sitten, ja nyt on jo pieni tsäänssi päästä pelaamaan eri mantereelle. Asiat tapahtuu niin vauhdilla, että välillä mielen on vaikea pysyä perässä. Pitää myös muistaa arvostaa niitä juttuja joista on muodostunut melko lyhyessä ajassa jopa itsestään selvyyksiä. Juttuja joita vain vuosi sitten piti, ei nyt mahdottomina, mutta unelmina, ja unelmien ”välietappeina”.

Jos päästään karsintalistalle, lähtö Floridaan tapahtuu kolmen viikon kuluttua. Eli kauaa ei ole aikaa. Ihmeitä ei reeneissä voi saada aikaiseksi, mutta tärkeintä on pysyä terveenä. Vastustuskyvystä on syytä pitää huolta, ja samalla reenata kovaa. Kova reeni, kylmyys ja pieni stressi avaavat ikkunat taudeille, joten vaikka ei olisikaan flunssainen olo, on siltikin syytä pitää huoli siitä ettei taudit pääse iskemään. Varsinkin näin influenssakaudella. Nyt on syytä koputtaa puuta, mutta me ei niinan kanssa olla oltu muuta kuin pari päivää putkeen muutaman kerran vuodessa kipeinä. Terveellinen ruokavalio ja riittävä lepo ovat tärkeimpiä, mutta kovana kakkosena tulee Vogelin Echinaforce. Aina kun reenit on rankkoja, vähänkin tuntuu kurkunpäässä, tai esimerkiksi lentomatkoilla, me käytetään Echinaforcea tai Echinacea kurkkusuihketta, tai jos tekee mieli jotain lämmintä, niin echinacea Hot Drinkkiä. Teen päivittäin sellaisen mixin että sekoitan 10 tippaa veteen (niinkun teki muuten Alfred Vogel itsekin) ja juon, useimmiten treenien jälkeen.

Lentomatkoilla tarttuu matkaan herkästi ei toivottuja bakteereita, ja muutenkin lentomatkoilla kurkku kuivuu herkästi. Tästä syystä lentolipun, kuulokkeiden ja pädin lisäksi matkoilla on mukana kurkkusuihke. Aina. Ja se on mukana oikeestaan jokapaikassa. Ja jos ei ole, käydään apteekissa.. Ollaan onnekkaita kun saadaan tehdä yhteistyötä A.Vogelin kanssa, sillä seisotaan heidän tuotteiden takana 100% joten niitä on helppo suositella muillekkin. Olemme käyttäneet niitä jo pienestä pitäen ja käyttäisimme edelleen, joka tapauksessa.

 

Echinaforse toimii siis antiviraalisesti, eli se tuhoaa viruksia, sekä tukee vastustuskykyä. Sitä voi käyttää flunssan ennaltaehkäisyyn, sekä oireisiin (kurkkukipu, käheys, yskä, nuha, kuume). Suosittelen katsomaan alla olevan videon echinaforsesta. 🙂

Nauttikaa raikkaista pakkasista terveinä ❤ Lisää tietoa Vogelin tuotteista löydät tästä

I&N

 

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?