Tsekinmestaruuskisat ja tulevaisuuden suunnitelmat.

Viimeviikonloppuna oli hallikauden päätös naisten tsekinmestaruuskisojen merkeissä! Oli huippua päästä pelaamaan ne kotihallissa Pankracissa kotiyleisön eteen. Eli meillä oli jopa kannustusta, vaikka kyseessä olikin tsekinmestaruuskisat!

Turnaus käynnistyi lohkopeleillä, josta kaksi parasta pääsi play off kierroksille. Meille sattui melko helppo lohko, josta napattiin iisit 2-0 voitot. Ensimmäisessä playoff vaiheessa vastaan saatiin lohko kakkoset (reenikamut) Galova/Dostalova. Peli oli tiukka. Tai noh, vuoristoratana tuota peliä voisi kuvailla. Lopputulos kuitenkin 2-0 meille. Siinä pelissä saatiin hyvin kasattua itsemme vaikka oltiinkin häviöllä moneen otteeseen ja yli viiden pisteen eroillakin.

Toisella kierroksella vastaan tuli Pluharova/Honzovicova. Ensimmäinen erä hävittiin 21-17. Lähinnä vastaanottovirheiden takia. Oma puolustuskaan ei kyllä toiminut yhtään tässä erässä. Seuraavat kaksi oli jo selkeämmin meidän. He ovat melkein meidän ikäisiä, ja siinä huomasi että paineet tuli ihan eri tavalla, kuin vanhempia vastaan. Peli käynnistyi ”pakko voittaaa” fiiliksellä. Ja silonhan siitä ei tule kyllä yhtään mitään. Vaikka kuinka koitettiin ennen peliä olla ajattelematta kuka on vastassa, ja lähteä pelaamaan täysillä. Rennosti. Onneksi ekan erän tappiosta saatiin agrea kahteen seuraavaan, ja niissä he eivät päässeet kertaakaan johtoasemiin.

Semifinaalissa alkoi halli tuntua enemmänkin saunalta kun biitsihallilta. Lämpöasteita oli lähemmäs 45, eikä pienintäkään tuulenviretta, raikkaasta ilmasta puhumattakaan. Rehackova/Dostalovalla oli siihen asti ollut hyvä side out. Joten sopivaa jännitystä oli ilmassa. Tämä oli meidän turnauksen paras peli, ja sillä saatiin itsellemme finaali paikka! Semiin annettiin kaikkemme, nimittäin finaalissa ei enää paukut riittänyt. Kolocova/Kvapilova oli suunnitellut hyvän taktiikan meitä vastaan, ja syötöllä sai rikottua jatkuvasti meidän vastaanottoa. Meille ei siinäpelissä jäänyt muutamia hienoja torjuntoja ja hyökkäyksiä lukuunottamatta sanansijaa.

Anyway, pelattiin hyvä turnaus ja ollaan erittäin tyytyväisiä tulokseen! Hyvillä mielin kohti kevyempää viikkoa, ja lauantaina suuntana Italian hiekkarannat <3 Ihana päästä ulos reenaamaan hyvällä porukalla. On plääneissä tehdä leiristä videopätkiä. Pysykää siis kuulolla!

I&N

 

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?